torstai 20. syyskuuta 2012

bin bald wieder da

Heipparallaa ! Täällä kirjottelee kipeä ja kuvaton bloggailija. Tänää en mennyt kouluun, kun on niin kurja olo, syysflunssamikäliekamala on nyt sitte tarttunu muhunki. Tänään meinaan siis hautautua peittojen väliin ja juada litratolkulla teetä. Otin mä onneks aamulla jotain lääkkeitä, joittenka pitäis tehota.

Muuten täällä menee kaikki hyvin. On tullu ihan pirun kylmä (no okei, teillä on siellä Suomessa ihan kylmä, ja täällä varmaan kymmenen astetta lämpimämpää), mutta mulla on kokoajan ihan hirmusti vaatteita päällä ja silti ihan kylmä. Pitää mennä viikonloppuna ostamaan vähän lämpimämpää ylle. Sain myös inspiksen, et jos kävisin ostaas saksaks ekan potterin. Oon löytänä täältä mun lempparikaupan, yhen superison kirjakaupan Schadowstrasselta. Siinä on viis isoa kerrosta täynnä kirjoja, kolmannessa kerroksessa kahvila ja neljännessä ihanat penkit ikkunaan päin, mistä näkymä Königsalleelle. Upeeta. Ja viime kerralla siellä oli sitä paitsi tosi ystävällistä henkilökuntaa, vaikka ainoo miinuspuoli onki et siellä on hervottomat jonot aina.

Nyt sanon heipat taas ja yritän ehtiä postailemaan vähän enemmän ja ottelemaan jotaan kuvia joita sais tännekki laitettua.

Ps. Viime perjantain lätkämatsi Düsseldorf EG - Iserlohn päätty 3-5 häviöön, mutta siellä oli MAHTAVA tunnelma. Niinku mun veli sano, niin on tää "Keski-Euroopan fanikulttuuri paljon omistautuneisempaa ku Suomessa". Mitäköhän se sitte on jossaan tyyliin NHL:ssä.. ? Ja niin, bongasin sieltä yhen naisen jolla oli Suomi-paita päällä. 

En malta oottaa toukokuuta, kun pääsen Altstadtiin seuraamaan Suomen pelejä ja YLPEÄNÄ pitämään Suomi-paitaa päällä ja maalaamaan poskiin kunnon Suomenliput, vaikka sitten olisinki ainoo koko Altstadtissa ;-) 

"Und Baby glaub mir das Beste bist du,
hey vergiss mal den Rest und hör zu
ich will nie wieder weg denn es ist cool
Ja ich weiß es gibt viel was mir gefällt"

2 kommenttia:

  1. Cro on tosi hyvä! Mun yhet saksalaiset kaverit soitti sitä keväällä ja jäin siihen ihan koukkuun :D

    VastaaPoista