torstai 21. kesäkuuta 2012

Cause the sun will shine, we'll have a good time

Täs tän päivän asua, oon ihan rakastunu tohon korallinväriseen pitsitoppii ;-) Jotenkin oli kyl ihan pirun hyvä fiilis tänään kun heräsin. En tiä miks, fiilistelin vaa täällä, kun siis oon aina iltapäivää asti tääl yksi ku muut koulus ja töis ni laitoin vaa radion lujalle, sheikkasin ja tanssin ja laitoin hiuksii, aurinkorasvaa ja lakkasin kynsii :-D Kyllä kesä on ihana !!




Ps. Tänään varmistu, et mennään serkkujen kanssa DJ Antoinen keikalle lauantaina, JEEE ! Huomenna ois James Morrison ja Marlon Roudette, vois kattoo jos vois lähtee niitä vilkasemaan :-) !

2 kommenttia:

  1. Apua, sulla on tosi mahtava tyyli kirjottaa! Pakko vaan jatkaa lukemista. :D Ja kiva, kun oot jaksanut laittaa noin paljon kuvia.

    Keskustelupalsta suomalaisille auppareille: http://aupparit.keskustelu.info/index.php. Anteeks mainostus, mut olis kiva, jos siellä kävis vähän enemmän porukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla :-) Mulla on yks ystävä, joka on kans lähössä auppariks nyt kesällä niin vinkkaan sillekkin foorumista. Nyt pitää taas ottaa vaan kamera käteen ja kuvata kun en oo oikeen ehtiny postaamaan mun ekoista päivistä täällä vielä

      Poista