sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Perjantai part. 2 "Maalla"






Tässä siis kuvia perjantai-illasta, kun lähin ajelemaan Suvin lua. Suvi asuu siis sillai aika kaukana, niin oli tosi kiva mennä käymään ja nähdä "vikaa" kertaa. Meillä oli ihan huippuhauskaa, en muista millon oisin nauranu niin pali !


Lähettiin sit ex tempore käymään Sieravuorella, jos mä en ollu koskaa aikasemmi käyn, mutta se oli aikamoine pettymys.. Semmonen tyhmä lato :D
Miättisin pitkää, et kehtaank laittaa tän tänne, ku tää on nii kamala mut kai tää on tälläne naurava Lumi 5vee :D











Tää usva kohtas mut yheltä yällä kun lähin ajeleen kotia kohti. Oli aivan upeen näköstä, niin pysähyin sit keskelle tietä ottaan muutaman kuvan näystä. Ah, kaunista !
Nyt en pysty / jaksa kirjottaa enempää. Nää on ollu ihan huippukiireiset viime päivät. Tänäänkin oon ollu tunnin kotona ja sitte tulin pual tuntia sitten kotii, eli pual yhelttoist.. En oo ehtiny ees syämään tai soittamaan Turkuun, kun kokoajan oon juassu joka paikkaan.  Mun lempparihame on edelleen hukassa, matkalaukku ja postipaketti kesken, valokuvia etsittävänä, pyykkiä pestävänä ja vois jotaan syädäkki enne ku pyärryn. Missäköhän välissä ehin taaskaan nukkumaan ? Huomenna päivällä lähtö Raumalta, keskiviikkona aamulla lento Prahaan, hui. Aika on menny nopeesti, en silti malttais oottaa.. :) Tämä väsynyt tonttu kiittää ja kuittaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti