perjantai 15. kesäkuuta 2012

The summer is crazy




Täällä sitä nyt ollaan Wienissä ! Eilen tullessa oltiin ihan rättiväsyneitä ja tänään heräsinki vasta yhdeltätoista.. Illalla tulee sitten lisää vieraita ja kattoo mitä vklp:na keksii :) Ainakin sunnuntaina on mun serkkujen urheiluturnaus, jota mennään sitten kattomaan. Nyt ei jaksa kirjottaa enempää, näkyillää ! Ja kuvat siis meiän Prahan hotellista :)


Ps. Vaihoin Suamen päässä 20 euroa, eli noi 400 kruunua, enkä käyttänyt niitä. Oli koko reissun ajan niin kiire, ettei millään ehtiny käydä yhdessäkään liikkeessä. Vasta lähtöpäivänä käytiin muutamissa ruakakaupoissa ettimässä cherry colaa viemisiksi, mutta muuten ei ees ruakakaupassa tehny miäli ostaa karkkia tai mitään, hyvä siis nii ettei tullu tota suklaata ostettuu ;-) Mut olipas kotosta nähä Fazerin Geishaa ja Finlandia-vodkaa kaupoissa :-D
Nauran aina tota ukkelia tossa setelissä :D Kummiski se on joku kuuluisa tiedemies tai kirjailija.. :P

Voikun musta tuntuu, että kirjotan liikaa, tai että kirjotan turhista asioista. Tai jotenki, että kirjottaisin jotenkin ylimielisesti. Olkaa kilttejä ja sanokaa, jos näin on.

4 kommenttia:

  1. No et kirjoita yhtään liikaa tai ylimielisesti! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kun oon sitä täsä pähkäilly muutaman päivän : D

      Poista
  2. Heippa kulta,
    ihan tulee omat retket mieleen kun 35 v. sitten seikkailulleni lähdin, tosin reppu selässä ja junan matkassa. Nautiskele serkkujen seurasta ja lepää myös. Ihan kivasti kirjoitat, mut mikä tuo ä-kirjain ö:n sijalla tarkoittaa kun kirjoitat : syämisestä? Onks se joku raumalaisperäinen tapa? kysyy äiti, johon ei koskaan ole oikein tämän paikallinen giäl tarttunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti rakkaani, kyllä, juuri niin se menee. Kattoo mitä mun suomelle ylipäätään käy, tuskin mitään. Voin yrittää kirjottaa ihan selkokielellä ;-) Alles ist gut, am morgen ist der letzte tag hier mit o&s und wir gehen shoppen !

      Poista